balustrade

Asiguram servicii in domeniul confectiilor metalice si a prelucrarii metalelor.

servicii gema

Avem experienta necesara si un portofoliu bogat in domeniul serviciilor conexe confectiilor metalice. Detinem utilajele necesare, de mare putere, si personal de inalta calificare pentru operatiuni specifice confectiilor metalice.

servicii de consultanta proiectare

Design si consultanta

Oferim servicii incepand evident de la consultanta pentru proiectare si design al structurilor si confectiilor metalice diverse.

Pe langa personalul cu inalta calificare al companiei noastre, colaboram si cu arhitecti si artisti plastici de prim rang si suntem in masura sa va punem la dispozitie solutii arhitecturale, solutii de inginerie si solutii tehnice optime, care vor da substanta, fluiditate si coerenta proiectelor pe care dumneavoastra le initiati.

servicii confectii metalice

Servicii prelucrare metale, montaj & transport

Prestam servicii de prelucrare prin aschiere a metalelor, de sudura electrica si sudura in argon, vopsitorie clasica si vopsitorie electrostatica, precum si diverse operatii mecanice.

Asiguram servicii de transport al produselor catre orice locatie, servicii de montaj pentru confectii metalice diverse, servicii de garantie si de post-garantie.