balustrade

Producem o gama larga de confectii metalice cu destinatii diverse, de la locuinte si vile private sau case de vacanta pana la cladiri de birouri, blocuri de locuinte, hipermarketuri si depozite de marfuri.

confectii metalice

Suntem gata sa preluam comenzi pentru garduri din fier forjat, porti din fier forjat, elemente fier forjat, copertine fier forjat, balustrade fier forjat, garduri din fier vopsit, porti din fier vopsit, scari, rampe, rame, mobilier depozite, grilaje, capace din fier vopsit, structuri din profile si structuri de rezistenta, dar si alte tipuri de confectii metalice, realizate dupa planurile clientilor.

imagini balustrade

Totul incepe de la o idee

Si noi tratam cu seriozitate pregatirea fiecarei lucrari. In functie de specificul proiectului, contribuim cu ideile noastre pentru a ne asigura de calitatea si succesul acestuia.

Dupa aceasta faza preliminara, folosim cele mai bune materiale de pe piata de confectii metalice pentru a putea realiza produsele pentru dumneavoastra in cantitatea, de calitatea si cu caracteristicile stabilite si contractate.

imagini balustrade 2

Tehnologii noi si experienta

Detinem utilajele necesare desfasurarii activitatilor de productie, si in mod special punem accent pe plusul de valoare adus de responsabilizarea fiecarui membru al echipei Gema Iron Art.

Nici un reper nu paraseste atelierul de productie pana cand nu este verificat si conform cu normele stricte pe care le-am impus. Astfel si montajul in locatiile deservite se desfasoara mai rapid si putem sa ne incadram in termenele de executie.